Pikantné rezne so zemiakovo-cibuľovým šalátom

Zdieľajte recept

Pikantné rezne so zemiakovo-cibuľovým šalátom

By 3. apríl 2015

Pri tomto recepte treba mäso pripraviť deň vopred, aby nasiaklo do seba všetky chute. Pripravuje sa pred podávaním. Čerstvé rezne sú najlepšie :)

  • Rating 5 stars - based on 1 review(s)

Ingrediencie

Postup prípravy

Mäso

  1. Vo vajciach rozšľaháme všetko korenie - pripravíme tak marinádu.
  2. Rezne naklepeme a namáčame do omáčky.
  3. Odložíme do druhého dňa do chladničky.
  4. Na druhý deň opražíme na rozpálenom oleji.

Šalát

  1. Zemiaky uvaríme v šupke.
  2. Vychladené očistíme a pretlačíme cez krájač.
  3. Cibuľa sa zaparí v uhorkovom náleve a celé sa to vyleje na zemiaky.
  4. Vajíčka uvaríme na tvrdo a nakrájame.
  5. Pridajú sa ostatné ingrediencie.Pikantné rezne so zemiakovo-cibuľovým šalátom
    Pikantné rezne2
    Pikantné rezne1

 

Nikdy ma nebavilo varenie a pečenie tak ako teraz. Dospievaním sa človek mení a nachádza nové hodnoty. Mám rada ten pocit, keď sa mi podarí pre svojich blízkych prichystať maškrtu, ktorej sa nevedia dojesť. A keďže viem, že záľubu v pečení a varení nemám iba ja, rada sa s vami podelím o moje experimenty.

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>