Tip na nedeľný obed |Tekvicový krém so pstruhom & Koláč s kokosovým snehom
Keď už tu máme oficiálne jar, dovolili sme si pre Vás pripraviť inšpiráciu na ľahký nedeľný obed. Pozostáva z jemného tekvicového krému a pstruha s božskou chrenovo-smotanovou omáčkou. Kombinácia chutí Vás iste milo prekvapí. Na záver dokonalého nedeľného obeda si pochutnajte na sladkom koláči s kokosovým snehom. Dobrú chuť :)
Polievka: Tekvicový krém
Ingrediencie
Postup prípravy nájdete tu: Tekvicový krém
Hlavné jedlo: Pstruh s chrenovo-smotanovou omáčkou a balzamikovou cviklou
Ingrediencie
filety - 2 ks (očistené, vykostené zo pstruha)
soľ
mleté čierne korenie
olej - 2 PL
smotana - 4 PL (u mňa creme fraiche)
krémový chren - 2-3 ČL (už rozrobený chren vo fľaštičke)
cvikla - 2 menšie hlávky (očistená, kúpila som už hotovú, uvarenú, ošúpanú cviklu)
balzamikový ocot
olivový olej
morská soľ
Na ozdobu:
Postup prípravy nájdete tu: Pstruh s chrenovo-smotanovou omáčkou a balzamikovou cviklou
Dezert: Koláč s kokosovým snehom