Ovinutá bravčová panenka

Zdieľajte recept

Ovinutá bravčová panenka

By 19. marec 2015

..alebo: ,,Keď varí chlap" :)

Cez víkend som bola na malom výlete. Boli sme s mužom u syna v Bratislave. Už dlhšie nás pozýval, aby sme prišli skolaudovať jeho nové bývanie.  Nič nemusíte nosiť, len vy príďte, o všetko sa postarám.  A tak aj bolo :) Odviezol, kam sme potrebovali. Navaril, povodil po starej Bratislave. Veľmi sa nám páčilo. A teraz k jedlu. Navaril naozaj skvele, aj pre oči, aj pre bruško.

 

Postup prípravy

  1. Bravčovú panenku nakrájame na medailónky.
  2. Kúsky obalíme do slaniny.Ovinutá bravčová panenka1
  3. Osolíme, okoreníme.
  4. Opečieme na panvici z každej strany na troške oleja.Ovinutá bravčová panenka2

Čo najjednoduchšia príprava, aby vynikla chuť mäsa.

Príloha

  1. Šampiňóny krátko orestujeme, neskôr k nim pridáme  cherry rajčiny.Ovinutá bravčová panenka3
  2. Pripravíme šalát z rukoly, červenej cibule a rajčín.Ovinutá bravčová panenka4
  3. Pripravíme zálievku z balzamica, soli, korenia a troškou citrónovej šťavy.
  4. Nakoniec pokvapkáme olivovým olejom.

Hotové jedlo na tanieri vyzerá a vonia mňamkovo.  :)

Ovinutá bravčová panenka5

klaura

Volám sa Laura ... zo všetkého najradšej sa venujem dvom činnostiam, a to vareniu a fotografovaniu ... ani sama neviem, čo mám radšej ... často spájam tieto dve záľuby do jednej ... a potom vznikajú moje fotorecepty ... :) srdečne vás uvítam na mojom blogu www.klaura-dnes.blogspot.sk.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>