Kuracie stehná v jogurte

Zdieľajte recept

Kuracie stehná v jogurte

By 13. marec 2015

Kuracinka marinovaná a pečená v jogurte. Jemnú chuť kuracieho mäsa dopĺňa exotické korenie a zjemňuje biely jogurt.

 

Ingrediencie

Postup prípravy

  1. Kuracie mäso som ochutil korením, pridal som prelisovaný cesnak, dijonskú horčicu, olivový olej a soľ, dobre som premiešal.
  2. Potom biely jogurt a opäť som premiešal. Nechal som v chlade odpočívať 25,5 hodiny.Kuracie stehná v jogurte
  3. Na druhý deň som mäso naukladal na plech a vložil do vyhriatej rúry. Piekol som 56 minút na 180°C. Posledných 16 minút pod grilom a s ventilátorom, mäso som raz otočil.
  4. Podával som so zemiakmi, ktoré som dochutil čerstvou pažítkou, maslom a smotanou. Dobrú chuť!

 


Kuracie stehná v jogurte

...rád spoznávam neznáme chute a učím sa nové veci...v kuchyni sa dá aj z bežných surovín pripraviť niečo "nové". Do každého jedla treba dať lásku a fantáziu, to sú dve najdôležitejšie koreniny... dobrú chuť prajem :-) Môj blog: www.svarechou.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Jedna odpoveď pre Kuracie stehná v jogurte

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>