TIP| Aby avokádo nesčernalo

Zdieľajte recept

TIP| Aby avokádo nesčernalo

Ako skladovať načaté avokádoMaslová chuť avokáda sa vynikajúco hodí do mnohých jedál od polievok po koláče. Veľmi obľúbenou sa stala hlavne avokádová pomazánka. Avokádo dokáže nahradiť maslo a svojim zložením je omnoho prospešnejšie. Ak ste si ho už zaradili do jedálnička iste viete, že ho musíte spotrebovať celé ešte v ten deň, inak by sčernalo.

Prišli sme na spôsob ako ho uchovať bez toho, aby zmenilo farbu na čiernu. Ak chcete uchovať polovicu avokáda v chladničke, nechajte v ňom kôsku a vložte ho do vzduchotesnej nádoby spolu s nakrájanou cibuľou na väčšie kúsky. Cibuľu dajte na spodok a avokádo položne na ňu neporušenou časťou. Vydrží vám tak 3-5 dní :)

 

Nikdy ma nebavilo varenie a pečenie tak ako teraz. Dospievaním sa človek mení a nachádza nové hodnoty. Mám rada ten pocit, keď sa mi podarí pre svojich blízkych prichystať maškrtu, ktorej sa nevedia dojesť. A keďže viem, že záľubu v pečení a varení nemám iba ja, rada sa s vami podelím o moje experimenty.

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>