Fotorecept | Belgická horúca čokoláda

Zdieľajte recept

Fotorecept | Belgická horúca čokoláda

By 16. február 2015

Ešte v septembri, keď som mala len pár dní pred svadbou, som od nervozity nevedela čo so sebou. A tak som si objednala 4 kg belgickej čokolády Callebaut. Možno to niektorých z vás prekvapí a možno ani nie, ale mám už len 1 kg a rozhodla som sa ho spotrebovať. Začala som touto úžasnou čokoládou, ktorá je moja najobľúbenejšia zo všetkých čokolád, ktoré som doteraz vyskúšala (a verte mi, bolo ich dosť). Táto je proste neprekonateľná. Má tak úžasnú chuť, že by som bola schopná ju piť od rána do večera každý deň. A tak som si ju v posledných mesiacoch pripravila už niekoľko krát. Dnes sa mi podarilo ju aj nafotiť, a tak mi nič nebráni v tom, aby som sa s vami podelila o recept. Mimochodom, neviem ako vy, ale ja mám vždy k svojej čokoláde aj nejaké tie keksíky :)

 

Ingrediencie

Postup prípravy

  1. Jednu tretinu mlieka si zohrejeme spolu s čokoládou a neustále premiešavame, aby sa nám čokoláda poriadne roztopila.

    Belgická horúca čokoláda1

    Belgická horúca čokoláda2

    Belgická horúca čokoláda3

  2. Pridáme zvyšok mlieka.

    Belgická horúca čokoláda4

  3. Zohrejeme a pridáme škoricu.

    Belgická horúca čokoláda5

    Belgická horúca čokoláda6

  4. Poriadne premiešame a môžme podávať.

Čokoláda sa pije okamžite.

Belgická horúca čokoláda7

Belgická horúca čokoláda8

Belgická horúca čokoláda9

 

Môj blog: www.madewithlovesk.blogspot.co.uk


Kontakt na mňa: denisaratulovska@gmail.com

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>