Ako zachrániť presolený obed?

Zdieľajte recept

Ako zachrániť presolený obed?

Nejedna z nás má skúsenosti s presolenou polievkou alebo nebodaj celým obedom. Ako to však napraviť keď vám za chrbtom behá nervózna a hladná rodina? Poradíme vám ako si s takýmto slaným prešľapom poradiť:

Ak v polievke povaríte nakrájaný zemiak a prilejete ešte trochu vody napravíte presolenú polievku.

Presolený guľáš zachránite, keď do neho prídate na kúsky nakrájané paradajky.

Ak vám ušla ruka so soľou pri omáčke, stačí ich zriediť so smotanou, mliekom alebo vodou. Nakoniec ich ešte ochuťte štipkou cukru.

Šalátový dresing napravíte primiešaním nastrúhanej mrkvy.

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>