NajRecept.sk Tipy a triky 10 najlepších receptov v roku 2014
10 najlepších receptov v roku 2014
10 najlepších receptov v roku 2014
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Katka    ·   11.1.2015

10 najlepších receptov v roku 2014

10 najlepších receptov v roku 2014

Nový rok je už tu a my sme pre vás pripravili zhrnutie receptov, ktoré zaujali počas uplynulého roku. Každý z nich je jedinečný a ich foodblogerskí autori si na nich dali záležať - od detailného popisu receptu až po kvalitnú fotodokumentáciu výsledného jedla či celého postupu. Ktorý recept zo stránky vás zaujal najviac?

Poleva na medovníky Príprava polevy, s ktorou ozdobíte medovníčky pred príchodom Vianoc alebo Veľkej noci je každoročnou rutinou. My sme vám priniesli fotonávod, s ktorým túto občas namáhavú prácu zvládnete hravo.

Postup prípravy nájdete tu: Poleva na medovníky

  Chrumkavé zemiakové placky Tradičná slovenská pochúťka, ktorú pozná naozaj každ. Pripraviť však naozaj výborné zemiakové placky nie je také ľahké ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Juraj vám vo svojom recepte ponúka naozaj detailný popis, podľa ktorého pripravíte tie najlepšie placky.

Postup prípravy nájdete tu: Chrumkavé zemiakové placky

  Plnené zapekané rožky
Tieto skvelé pečené rožky môžete podávať ako občerstvenie pri posedení avšak hodia sa aj večeru. Najlepšie chutia vytiahnuté hneď z rúry. Pri príprave trošku viac zašpiníte kuchyňu ale poviem vám, naozaj to stojí za to. Ak nemáte práve všetky suroviny, použite suroviny tzv. ,,čo chladnička dala".

Postup prípravy nájdete tu: Plnené zapekané rožky

  Hrnčekový makový koláčNiektorí ho volajú koláč lenivej ženy, u nás mal tento názov odjakživa. Ak máte chuť na niečo sladké, jeho príprava dlho netrvá - je hotový takmer hneď.

Postup prípravy nájdete tu: Hrnčekový makový koláč

  Tvarohovo-ovocný zákusok
Tento koláčik je super a vhodný nielen na nedeľné popoludnie. Ovocie môžete použiť ľubovoľne podľa Vaše chuti. Taktiež je dobrý aj bez ovocia.

Postup prípravy nájdete tu: Tvarohovo-ovocný zákusok

  Kokosovo-čokoládový zákusokJemný chuťou a očarujúci svojim vzhľadom, taký je Kokosovo-čokoládový zákusok. Ešte ste ho nevyskúšali? Je na čase napraviť to, pretože tento zákusok patrí medzi jeden z vašich obľúbených receptov. Postup prípravy nájdete tu: Kokosovo-čokoládový zákusok   Pudingový koláč s kyslou smotanou K tomuto koláču nie čo viac dodať. Na pohľad famózny a úžasne jednoduchý. Právom sa môže pýšiť členstvom v tomto rebríčku obľúbenosti. Odporúčame ho každému milovníkovi sladkostí.     Postup prípravy nájdete tu: Pudingový koláč s kyslou smotanou     Kysnuté pečené buchtyJe veľa receptov na kysnuté pečené buchty, ale nie všetky chutia. Tieto vás nesklamú. Do cesta nedávam vajce. Buchty sú aj na druhý deň mäkké.  Cesto s vajcami je tvrdšie. Postup prípravy nájdete tu: Kysnuté pečené buchty     Pizza slimáky Slaná pochúťka vhodná ku každej príležitosti alebo len na také domáce maškrtenie. Ich príprava je veľmi jednoduchá a rýchla.     Postup prípravy nájdete tu: Pizza slimáky   Pudingový tvarohovníkTento zákusok nie je žiadna novinka, ale je výborný. Je chutný, pekne vyzerá a je z neho veľa :) A takéto máme predsa radi všetci, no nie?  

Postup prípravy nájdete tu: Pudingový tvarohovník

Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár