Kokosové ježe

Zdieľajte recept

Kokosové ježe

By 2. december 2014

Ingrediencie

Postup prípravy

  1. Práškový cukor, vajcia a maslo vyšľaháme do hladka.
  2. K zmesi pridáme teplý med, mlieko a preosiatu múku zmiešanú s kypriacim práškom.
  3. Premiešame a cesto vylejeme (rovnomerne rozotrieme) na vymastený a múkou vysypaný plech.
  4. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre cca 20 minút pri 180 stupňov.
  5. Cesto by malo byť po upečení zlatistej farby.
  6. Po upečení a vychladnutí cesta, cesto nakrájame na pravidelné obdĺžniky.
  7. Všetky suroviny na polevu (okrem rumu) rozpustíme vo vodnom kúpeli a necháme chvíľu prevrieť.
  8. Po miernom vychladnutí pridáme rum.
  9. Do čokoládovej polevy namáčame nakrájané cesto a obaľujeme v kokosovej múčke.

Kokosové ježe 1

Kokosové ježe 2

Kokosové ježe

Kokosové ježe 4

Kokosové ježe 5

Kokosové ježe 6

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (3 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>