NajRecept.sk Tipy a triky Domáce koláčiky s jedinečným dizajnom
Domáce koláčiky s jedinečným dizajnom
Recept Domáce koláčiky s jedinečným dizajnom
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
zuzana jariabekova    ·   30.12.2014

Domáce koláčiky s jedinečným dizajnom

Domáce koláčiky s jedinečným dizajnom

Pod pojmom Taartini Cupcakes Design rozumieme domáce cupcakes s jedinečným dizajnom, ktoré kvitnú v každom ročnom období. Taartini znamená, "TAART", čo po holandsky znamená "torta" a  "ART" v Taartini predstavuje kreatívne návrhy, ktoré ponúka. "-INI" zase zdôrazňuje malé porcie koláčikov.

Taartini Cupcakes Desing rozbehli dvaja manželia v čase, keď mali malé dcéry a už ich omrzelo objednávať na narodeninové oslavy torty, ktoré aj tak neboli nikdy podľa ich očakávaní. Keďže manželia boli veľmi tvoriví, vymysleli si vlastný recept a tiež formu zdobenia pre svoje cupcakes. Zo začiatku svoje vzorky dávali ochutnávať iba priateľom, neskôr sa tieto vynikajúce domáce cupcakes rozšírili aj medzi ostatných ľudí a momentálne sú svojou krásou a chuťou známe po celom svete.

Ich cieľom je, aby bol každý cupcake originálny a jedinečný, nielen svojou chuťou, ale aj dizajnom. Príchute sú možno  veľmi jemné a jednoduché, zato celkový výzor koláčika je veľmi originálny. Za svoj prvý veľký úspech považujú manželia chvíľu, keď za necelých 6 mesiacov predali a rozniesli okolo 16 000 mini koláčikov. Závratným tempom stúpajú naďalej hore a najviac ich teší, keď môžu spríjemniť  deň a zlepšiť náladu ľuďom, ktorí práve ochutnali ten najoriginálnejší cupcake a vyčariť im úsmev na tvári :-) Ako sami vravia, je to ich vášeň.

Zdroj: taartini.nl

Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár