Celozrnný kakaový koláč s medovým mascarpone krémom

Zdieľajte recept

Celozrnný kakaový koláč s medovým mascarpone krémom

By 26. december 2014

Na koláč potrebujeme menší plech cca 27x22 cm.

 

Ingrediencie

Postup prípravy

  1. Na cesto najprv zmiešame sypké suroviny.
  2. Následne pridáme mlieko, olej a vajcia a vyšľaháme.
  3. Cesto nalejeme na plech vyložený papierom na pečenie a pečieme vo vopred vyhriatej rúre na 180°C cca 30 - 35 minút.
  4. Koláč po upečení necháme úplne vychladnúť.
  5. Mascarpone vymiešame s medom a krém natrieme na vychladnutý koláč.
  6. Orechy nasucho opražíme na panvici a na hrubo nasekáme.
  7. Posypeme nimi krém.
  8. Krém môžete ešte pokvapkať medom.
  9. Dáme stuhnúť do chladničky.

Celozrnný kakaový koláč s medovým mascarpone krémom

 

Milujem jedlo, milujem varenie a milujem svoju rodinu a svojho priateľa, pre ktorého najčastejšie varím. On je mojim kritikom, ale aj inšpiráciou pri varení. Snažím sa variť zdravo, ale rada si pochutnám aj na dobrom pečenom mäsku. Verím, že vás moje recepty inšpirujú a pochutnáte si na nich.


Môj blog: www.spinavakuchyna.blogspot.sk

Kontakt na mňa: jacunska3@centrum.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>