Špenátová pochúťka

Zdieľajte recept

Špenátová pochúťka

By 3. august 2014

Keď sa po niekoľkých rokoch odvážil zjesť špenát aj môj otec, tak ho už musí začať jesť každý :) Predtým, ako sa vrhnete do varenia si nechajte špenát rozmraziť.

Ingrediencie

Postup prípravy

  1. Na hlbšej panvici si rozpustíme maslo.
  2. Pridáme prelisovaný cesnak.
  3. Na panvicu dáme špenát.
  4. Špenát, pomaly ako sa roztápa, podlievame prevarenou vodou (cca 2 dcl).
  5. Osolíme.
  6. Na zahustenie použijeme smotanu s múkou.
  7. Necháme prebublať.

K špenátu sa skvelo hodia zemiaky alebo zemiaková kaša a samozrejme vajíčko natvrdo. Dobrú chuť! :)

 

Nikdy ma nebavilo varenie a pečenie tak ako teraz. Dospievaním sa človek mení a nachádza nové hodnoty. Mám rada ten pocit, keď sa mi podarí pre svojich blízkych prichystať maškrtu, ktorej sa nevedia dojesť. A keďže viem, že záľubu v pečení a varení nemám iba ja, rada sa s vami podelím o moje experimenty.

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

2 odpovedí na Špenátová pochúťka

  1. insured cars

    I’m looking forward to feeling the warm glow of the sun radiating on my skin, warm breezes, the sounds of crickets at night and fat pond frogs creaking, sleeping outside, dancing / hooping to music under the stars, gardening, making new friends, catching up with old ones and making the most of the sweet but short time that is summer! (And making my next tutu of course!)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>