Kuracia živánska

Zdieľajte recept

Kuracia živánska

By 6. august 2014

Veľmi vďačné jedlo je toto ... a navyše aj chutné ... rýchlo nachystané, nemusíte sa paprať s kopou riadu ... Stačí doska na krájanie, nožík a pekáč v ktorom budete jedlo piecť ... Ľavou zadnou ho zvládnu aj manželia, ktorí zvyčajne nevaria a  ktorí chcú svojim polovičkám pripraviť romantickú večeru ...  :)

Ingrediencie

Postup prípravy

  1. Pečienky nakrájame na väčšie kúsky a rozložíme do pekáča, tak isto aj kuracie mäsko, klobásky nakrájame na 3cm kúsky, tak isto aj kuracie alebo aj iné párky.
  2. Nakrájame papriky, cibuľu, cesnak, rovnomerne uložíme v pekáči.
  3. Posypeme grilovacím korením, čiernym mletým korením a posolíme.
  4. Podlejem troškou vody, jemne premiešame, zakryjeme alobalom a dáme do rúry piecť na 1 hodinu. 15 minút pred koncom pečenia odstránime alobal a zapečieme.

Raz som pridala aj ochutené guličky z mletého mäsa a bolo to výborné. Tak isto aj koreniť možno podľa vlastnej chuti a fantázie. V poslednej dobe vynechávam párky ... akosi neverím ich kvalite ... :)

Podávame s varenými zemiakmi, alebo čerstvým chlebíkom a pivom.
Upsss ... pivo pri romantickej večeri nahradíme vínkom...   !!!

kuracia živánska

klaura

Volám sa Laura ... zo všetkého najradšej sa venujem dvom činnostiam, a to vareniu a fotografovaniu ... ani sama neviem, čo mám radšej ... často spájam tieto dve záľuby do jednej ... a potom vznikajú moje fotorecepty ... :) srdečne vás uvítam na mojom blogu www.klaura-dnes.blogspot.sk.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>