Bazový likér

Zdieľajte recept

Bazový likér

By 17. jún 2014

Recept je na 5,25 l likéru.

Ingrediencie

Postup prípravy

  1. Kvety bazy prelejeme vodou a jablčnou šťavou a necháme celý obsah 24 hodín odstáť.
  2. Cez sitko budúci likér precedíme a vzniknutú tekutinu doplníme o kyselinu citrónovú, cukor a vodku.
  3. Všetko dobre rozmiešame do úplného rozpustenia cukru.
  4. 1 týždeň necháme odstavené.

Doporučenie:
Podáva sa ako aperitív s jednou kockou ľadu.

Jedlo je rozkoš, ktorá nás neopúšťa, keď nás opustia všetky iné rozkoše.


Môj blog: www.mnamkovo.blogspot.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>