Okrúhly piškótový korpus vložíme do tortovej formy, potrieme džemom alebo pokvapkáme sirupom.
Do misky dáme 4 tégliky kyslej smotany alebo jogurtu, pridáme vanilkový puding bez varenia. Metličkou riadne premiešame.
Pridáme ananás nakrájaný na drobné kúsky a riadne premiešame.
Krém rovnomerne rozotrieme na piškótový korpus.
Zakryjeme piškótovým korpusom, ktorý sme z jednej strany natreli džemom alebo pokvapkali sirupom.
Na korpus poukladáme ananásové kolieska.
Ananásovú šťavu zohrejeme na 60 stupňov, pridáme plátkovú želatínu.
Keď sa želatína v šťave rozpustí, odložíme ju na pol hodinku do chladničky.
Čiastočne stuhnutou želatínou zalejeme tortu. Tuhnutie musíme odsledovať. Keď je stuhnutá veľmi, nedá sa vyliať na tortu (vtedy ju môžeme rozpustiť v mikrovlnke a dať znova stuhnúť). Naopak, keď je želatína stuhnutá málo, môže pretiecť a nasiaknuť do korpusu.