NajRecept.sk Ryby a morské plody Bylinkový pstruh s cuketou z alobalu
Bylinkový pstruh s cuketou z alobalu
Recept Bylinkový pstruh s cuketou z alobalu
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Vysokoskolak v kuchy    ·   4.4.2014

Bylinkový pstruh s cuketou z alobalu

Nebudem písať o tom, že v poslednej dobe nemám motiváciu aktívnejšie sa venovať blogu. Nebudem písať o tom, že všetky jedlá, ktoré pripravujem sú buď extrémne jednoduché alebo ešte pochádzajú z domácich zásob. Nebudem písať o tom, že zbožňujem, keď si obed pripravím raz dva spôsobom Hoď to všetko na plech a niečo z toho bude. Nebudem písať o tom, že ryby by sme si pre zdravie mali naložiť na tanier minimálne raz do týždňa. Nebudem písať o tom, že rybám netreba veľa kúzlenia a vyrobíte z nich ľahko božské jedlo. Nebudem písať o tom, že zbožňujem zeleninu. Kecám. Klamem. A strašne. Až sa mi z h**y práši. Pretože som to práve všetko napísala. Nuž, tak neostáva nič iné, iba to zaklincovať receptom.

Suroviny
pstruh
citrón
petržlenová vňať
zelerová vňať
bazalka
bylinková soľ
maslo
cesnak
cuketa
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Do alobalu položíme pstruha, ktorého bruško i jeho celého sme posypali bylinkovou soľou.
  2. Okolo neho porozhadzujeme cuketu pokrájanú na hrubšie kocky a vylúpaný cesnak.
  3. Všetko pokvapkáme šťavou z citróna a niekoľko koliesok vložíme i do pstruha.
  4. Vňate si nasekáme nadrobno a porozkladáme po rybe a cukete.
  5. Pokladieme pár plátkami masla a všetko zvinieme do jedného balíčka.
  6. Pečieme v rozohriatej rúre pri 180° najprv 15 minút, potom balíček roztvoríme a dopečieme ešte asi 5 min. Hotovo!

 
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár