NajRecept.sk Tipy a triky Recenzia | DajmeJedlo.sk - objednávajte pohodlne cez Internet
Recenzia | DajmeJedlo.sk - objednávajte pohodlne cez Internet
Recept Recenzia | DajmeJedlo.sk - objednávajte pohodlne cez Internet
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Katka    ·   22.3.2014

Recenzia | DajmeJedlo.sk - objednávajte pohodlne cez Internet

Tradičné donáškové služby reštaurácií a pizzerií sú už roky využívané a obľúbené u spotrebiteľov. Namiesto návštevy reštaurácie sa tak môžete najesť v pohodlí domova alebo ušetriť čas v práci. Pretože žijeme v digitálnom veku, kde využívanie Internetu tvorí veľkú časť nášho života, bolo len otázkou, kedy sa vo svete objaví zmodernizované online objednávanie jedál. Už nemusíte hľadať papierové letáky, ktoré sa povaľovali kde tu po domácnosti a v mnohých prípadoch boli zastaralé či neaktuálne.

Na slovenskom trhu sa o priazeň objednávania jedla pohodlne a rýchlo domov uchádza viacero online donáškových služieb. Do nášho testu sme si vzali na mušku Dajmejedlo.sk. Internetová služba začínala svoje pôsobenie najskôr v Českej republike, kde spoľahlivo pôsobí už viac než rok a vytvorila si sieť 840 reštaurácii po celej Českej republike s viac než 90 000 spokojnými zákazníkmi.

Služba je na slovenskom internetovom trhu dostupná od novembra minulého roka a v súčasnosti má v ponuke 109 reštaurácii s rozvozom pizze, burgerov, slovenskej kuchyne, sushi, ázijskej a indickej kuchyne či dokonca denného menu. Aktuálne je možné využiť služby portálu v Bratislave, Košiciach, Banskej Bystrici, Žiline, Trnave, Prešove, Trenčíne, Nitre, Poprade a Senci. V rámci Bratislavy prevádzkujú pri niektorých reštauráciach vlastnú bezplatnú kuriérsku službu, ako napríklad McDonald´s, reštaurácia Na Rohu a Hradná hviezda. Podmienkou je len objednávka v hodnote vyššej ako 3,5 €. V ostatných slovenských mestách ponúkajú reštaurácie s vlastným rozvozom.

Ako každý online portál, aj Dajmejedlo začína vytvorením používateľského účtu pre využívanie služby. Môžete pritom využiť prihlásenie prostredníctvom Facebooku či tradičnú metódu vyplnením formulára. Na to, aby sa vám zobrazili dostupné reštaurácie vo vašom okolí je potrebné zadať svoje údaje o bydlisku. Vami zadaná adresa zostane uložená a pri ďalšej objednávke ju nemusíte opätovne zadávať.

Zaregistrovaní používatelia majú k dispozícii register histórie platieb a objednávok spolu s jedlom a hodnotením. Po objednaní môžu používatelia ohodnotiť konkrétnu reštauráciu s možným komentárom s pochvalou či výhradami, čo sa tiež zobrazí vo vašej histórii. Hodnotenie dostupných reštaurácií je ďalší vynikajúci doplnok, pomocou ktorého sa vyhnete nepríjemnému objednaniu zle pripraveného jedla.

Internetový portál Dajmejedlo.sk sme vyskúšali niekoľko krát. Už na prvý pohľad nás zaujala jednoduchosť a prehľadnosť webu, v ktorom sa dokáže zorientovať naozaj každý.

Pri prvej objednávke/pri registrácii Vám služba ponúkne kredit v hodnote 4 €, ktorý si uplatníte v rámci platby zaškrtnutím políčka ,,Použiť kredity". Pri pravidelnom využívaní je každý zákazník odmenený pomocou vernostného programu, podľa týchto skupín:

Pri platbe za jedlo máte možnosť zaplatiť v hotovosti rozvozcovi alebo prostredníctvom spomínaných kreditov.

V rámci objednávky máte možnosť využiť platbu pomocou uloženej kreditnej karty, kedy len potvrdíte objednávku. Tento proces Vám teda zaberie minimum času. Nám prvé objednanie jedla trvalo približne 5 minút, avšak pri ďalšej objednávke a spoznaní systému sa znížil na približne 2 minúty. Celý priebeh objednávky pozostáva z niekoľkých krokov (ak nepočítame prvotný výber miesta dodania) a to výber reštaurácie, ďalej výber jedla a samotná objednávka.

Vzápätí obdržíte potvrdzujúcu sms správu a tiež e-mail o prijatí objednávky, pričom zahrnutý je aj čas jej doručenia. Jedlo nám dorazilo vždy do určeného času, v jednom prípade dokonca takmer o 30 minút skôr, čo naše hladné žalúdky veľmi potešilo. To je však výhrada danej reštaurácie a nie služby. V sms správe je tiež uvedená i suma objednaného jedla, čo je vynikajúcim doplnkom keby vás chcel rozvozca nejakým spôsobom zmiasť inou sumou, prípadne iným jedlom.

Všetky naše objednávky boli spracované ihneď po zadaní, bez žiadnych technických problémov. Pri prvej objednávke síce nastala malá chybička s dostupnosťou rozvozu, s ktorým nám dokázala pomôcť milá slečna na online podpore. Za nahlásenie chyby sme dokonca dostali nejaké kredity navyše, čo nás ešte viac motivovalo. V prípade potreby ich bez obáv kontaktujte :)

Dajmejedlo.sk ako jediná spomedzi všetkých služieb v tejto oblasti ponúka Garanciu spokojnosti. Ak sa vyskytne situácia, kedy objednané jedlo nezodpovedá Vašim očakávaniam alebo reštaurácia nedodá jedlo, za ktoré ste si zaplatili, služba Dajmejedlo.sk vám ihneď vráti celú zaplatenú sumu alebo jej časť v kreditoch na Váš účet (1 € zodpovedá 25 kreditov). V prípade, že objednávka nedorazí, na Váš účet pripíšu v rámci kompenzácie 200 kreditov (8 €).

Služba Dajmejedlo.sk ponúka dokonca popri objednávaní cez internetový prehliadač aj možnosť využiť ich mobilné aplikácie dostupné pre operačný systém Android a iOS.

Celkovo hodnotíme online službu Dajmejedlo.sk ako vynikajúci a jednoduchý spôsob objednávky jedla s garanciou spokojnosti. Veľkým kladom je hodnotenie reštaurácií a tiež aj podpora pre mobilné zariadenia. Službu určite každému odporúčame a osobne ju budeme využívať aj naďalej. Aké sú vaše skúsenosti ?

Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár