NajRecept.sk Cestoviny Parioli
Parioli
Recept Parioli
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Recepty s Anabelou    ·   31.3.2014

Parioli

Teda dnes ďakujem za inšpiráciu autorovi tejto stránky, kde oceňujem spojenie oregána, kelu a smotany. A veru súhlasím s tvrdením, že nemožno nahradiť smotanu jogurtom či kyslou smotanou. Nepoužijem síce tekvicové semienka, ale nápad so strúhankou sa mi páči. http://delikatesy.etrend.sk/recepty-suroviny/kel-a-spagety-ale-ano-11795

Suroviny
špagety
kel
cibuľa
oregáno
smotana na varenie
olivový olej
soľ
strúhanka
parmezán
Postup receptu
Vytlačiť

  1. Pokiaľ sa mi varí voda na cestoviny, spražím si na oleji cibuľku, pridám pokrájané dve hrste nadrobno nakrájaného kelu, a nakoniec paradajky s lyžičkou strúhanky.
  2. Do 100ml smotany pridám oregáno, ktoré trošku medzi prstami rozdrtím, a soľ.
  3. Keď mám cestoviny uvarené, tak nie úplne do mäkka, tak ich scedím a pridám pod pokličku k zeleninke.
  4. Zalejem smotanou, "načuchrem" aby boli krásne nadýchané, a môžme podávať.
  5. Kto chce, môže ešte posypať parmezánom.

Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár