Prinášame vám ďalší tip na nedeľný obed, ktorý pozostáva z polievky, hlavného jedla a dezertu. Dobrú chuť!
Ingrediencie:
* 1 ks tempeh * 4 veľké kusy zemiakov * 1 veľký kus červenej repy * 1 ks červenej cibule * 3 menšie kusy mrkvy * 1 veľký kus petržlenu * 7 dl kyslej kapusty * 4 strúčiky cesnaku * 1 dl slnečnicového oleja * voda * soľ * mleté čierne korenie Postup prípravy:Ingrediencie: * 1 menší karfiol * 1 ks vajce * soľ * mleté čierne korenie * muškátový oriešok * 1 hrsť petržlenu * na zahustenie strúhanka
Petržlenový dip: * 1 malé balenie bieleho jogurtu * trochu zakysanej smotany * hrsť nasekaného petržlenu * citrónová šťava * 1 KL horčice * bylinková soľ * mleté čierne korenie Postup receptu: Karfiolové placky s petržlenovým dipomKaždý deň tipy na chutný chod pre celú rodinu
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste