Karamelový likér s vanilkovým pudingom

Zdieľajte recept

Karamelový likér s vanilkovým pudingom

By 14. december 2013

Výborný likér nielen na Vianoce! Páči sa mi na tomto recepte, že je bez vajec :-)

Suroviny sú na 0,7 l.

  • Rating 2 stars - based on 1 review(s)
  • Allergens :

Ingrediencie

Postup prípravy

  1. Salko dáme variť v konzerve do hrnca s vodou a varíme 90 minút až 2 hodiny.
  2. Necháme ho zatvorené vychladnúť do druhého dňa.
  3. Z mlieka, cukru a pudingu uvaríme puding a necháme vychladnúť.
  4. Odstránime kôru z vychladnutého pudingu. Budeme potrebovať len polovicu pudingu.
  5. Tú vyšľaháme s uvareným skaramelizovaným salkom a prilejeme rum.
  6. Vymiešame a nalejeme do fľaše.
  7. Na zdravie!

Karamelový likér s vanilkovým pudingom

Život je ako recept na tortu. Ak sa budete držať obvyklých ingrediencií, upečiete tortu, ale už vopred budete vedieť, akú bude mať chuť. Druhí ju ochutnajú, ocenia, ale rýchlo zabudnú. Chce to vždy štipku geniality v každom recepte, aby neumrel s posledným ochutnaným kúskom. (Carlo Peparello)


Môj blog: www.mojsladkysvet.blogspot.it

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 2,00 z 5)
Loading...

Jedna odpoveď pre Karamelový likér s vanilkovým pudingom

  1. Jeneva

    Sorry I’m so late in this, but thank you for once again including me in this list. I hear what you’re saying about it just being one pe;o1n&#82s7rs opinion, but it’s still one of the greatest complements of my blogging career. It really does cause warmth in my heart and stirring in my pants.Lucas recently posted..

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>