Brownie s arašidovým krémom

Zdieľajte recept

Brownie s arašidovým krémom

By 10. november 2013

Jeden z mojich najobľúbenejších koláčikov. To spojenie chutí je geniálne! Najlepšie chutí s kopčekom vanilkovej zmrzliny.

Ingrediencie

Postup prípravy

  1. Malý 20 cm štvorcový plech vymažeme maslom a vystelieme papierom na pečenie.
  2. Rúru zapneme na 170°C.
  3. Čokoládu s maslom rozpustíme vo vodnom kúpeli.
  4. Vajíčka vyšľaháme s cukrom a vanilkovou arómou, prilejeme rozpustenú čokoládu a metličkou vymiešame.
  5. Múku s kakaom premiešame v ďalšej miske a nakoniec vmiešame vmiešame do čoko zmesi.
  6. Cesto nalejeme na plech a uhladíme.
  7. Arašidové maslo, krémový syr, práškový cukor a žĺtko vyšľaháme dohladka
  8. . Túto hmotu kladieme po lyžici na čokoládové cesto a, a keď už sme dali všetok krém navrch, vidličkou alebo nožom rovnomerne krém uhladíme (alebo vytvoríme “mramorový efekt”).
  9. Pečieme 30-35 minút.
  10. Po upečení necháme vychladnúť a krájame.

Brownie s arašidovým krémom

Zbožňujem piecť sladké koláčiky od výmyslu sveta.. Môj blog vznikol ako inšpirácia pre mojich priateľov aj neznámych ľudí, ktorí rovnako ako ja majú radi sladké dobroty.

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>