Baileys tekuté pralinky

Zdieľajte recept

Baileys tekuté pralinky

By 21. november 2013

Ingrediencie

Postup prípravy

Recept na fondánovú hmotu tu: 

Čokoládu na škrupinky na jednu formu asi 150-200g ja som zvolila k tejto plnke horkú. Postup na vyliatie škrupiniek nájdete tu: 

  1. Roztopíme si bielu čokoládu (nad parou alebo v mikrovlnke - ale v tomto prípade na viackrát a neustále vyberať a premiešať-inak prihorí).

  2. Do misky s roztopenou čokoládou pridáme baileys a fondánovú hmotu poriadne premiešame.

  3. Maslo si vyšlaháme na penu a pridáme ho do k ostatným ingredienciám.

  4. Znova ešte vyšlaháme, až kým hmota nebude perfektne hladká a zjednotená.

  5. Vylejeme si škrupinky do foriem a dáme vychladiť.

  6. Potom plníme s plnkou a necháme cez noc v chladničke.

  7. Na druhý deň opatrne uzatvárame škrupinky.

 Baileys tekuté pralinky

 

Blog o dobrom jedle … .


Figovník je miesto kde sa chcem podeliť o moje, receptíky, skúsenosti a radosti z kuchyne. Hocikedy mi napíšte ak máte otázky, dotazy hocičo.


Môj blog: www.figovnik.com

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>