Kysnuté dolky s nutellou, banánom a lekvárom

Zdieľajte recept

Kysnuté dolky s nutellou, banánom a lekvárom

By 21. október 2013

Aspoň tak sme ich vždy u nás doma volali... :-)

Ingrediencie

Postup prípravy

  1. Všetky suroviny spolu zmiešame.

  2. Múky pridáme toľko, aby sme dostali husté liate cestíčko bez hrčiek.

  3. Necháme postáť asi hodinu, nech trochu cesto vykysne.

  4. Potom z neho upečieme na panvici s kvapkou oleja malé dolky (lievance).

  5. Naplnené dolky môžeme podávať so šľahačkou alebo posypať práškovým cukrom.

Kysnuté dolky s nutellou, banánom a lekvárom

Život je ako recept na tortu. Ak sa budete držať obvyklých ingrediencií, upečiete tortu, ale už vopred budete vedieť, akú bude mať chuť. Druhí ju ochutnajú, ocenia, ale rýchlo zabudnú. Chce to vždy štipku geniality v každom recepte, aby neumrel s posledným ochutnaným kúskom. (Carlo Peparello)


Môj blog: www.mojsladkysvet.blogspot.it

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>