Mrkva v sladkokyslom náleve

Zdieľajte recept

Mrkva v sladkokyslom náleve

By 16. september 2013

Takto upravená mrkva je vhodná ako príloha k rôznym pokrmom.

Ingrediencie

Postup prípravy

  1. Pri príprave nálev so všetkými surovinami prevaríme.
  2. Mrkvu očistíme, umyjeme a nakrájame na pásiky.
  3. Do zaváracieho skla pridáme petržlenovú vňať, 1 klinček a malý kúsok škorice.
  4. Zalejeme teplým nálevom.
  5. Uzavrieme a sterilizujeme cca 25 minút pri teplote 85 °C.

mrkva v sladkokyslom naleve

Bistro u starej mamy - recepty, rady a tipy z kuchárskej knihy mamy a babky, ktoré potešia a pomôžu. Ochutnajme ich...a podeľte sa s nami o svoje chuťove zážitky.


Môj blog: www.bistro69.blogspot.com

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>