Kuracie stehná zapečené s dijonskou horčicou, ajvarom a sladkou chilli omáčkou...dovolím si tvrdiť, že jeden z najlepších spôsobov, ako pripraviť kuracie stehná (rýchlo a chutne)...
V miske rozmiešame dijonskú horčicu, ajvar, sójovú omáčku a chilli omáčku.
Kuracie stehná natrieme z jednej strany pripravenou omáčkou.
Kuracie mäsko zrolujeme, obalíme v múke zmiešanej s korením a ukladáme na pekáč.
Na vrch dáme plátky masla a vložíme do rúry vyhriatej na 200°C približne na 50 minút, občas polievame výpekom.
Zo šampiňónov, lístkov špenátu, cesnaku, čerstvého zázvoru, olivového oleja, čierneho mletého korenia, soli a sladkej smotany pripravíme omáčku, alebo sa to dá nazvať aj špenátový prívarok, zemiaky uvaríme v tlakovom hrnci.
Všetko naložíme na tanier a zapíjame chladeným pivom :-)
Dobrú chuť!
Každý deň tipy na chutný chod pre celú rodinu
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste