Pečená zelenina s čerstvým tymiánom

Zdieľajte recept

Pečená zelenina s čerstvým tymiánom

By 2. august 2013

V lete sa hodia na prípravu zeleninové jedlá ako napríklad takáto pečená zeleninu, s cesnakom, mozzarellou, grilovacím orientálnym korením, olivovým olejom a bazalkovým pestom.

Postup prípravy

  1. Zeleninu nakrájajte napríklad takto:
    Pečená zelenina s čerstvým tymiánom
  2. Dochuťte čerstvo mletým korením, sušenými paradajkami, soľou, čerstvým natrhaným tymiánom, olivovým olejom a paprikovou pomazánkou
  3. Pridajte nakladané papričky jalapeňos a uložte na plech. Vložte do vyhriatej rúry na teplotu 180 °C  na 15 minút.
  4. Pred koncom dopečenia pridajte bazalkové pesto a natrhanú mozzarellu.
    Pečená zelenina s čerstvým tymiánom
  5. Podávame s príborom a jeme s veľkou chuťou, dobrú chuť :)

Partnerský príspevok:
http://www.svarechou.sk/2013/07/pecena-zelenina-s-tymianom.html

...rád spoznávam neznáme chute a učím sa nové veci...v kuchyni sa dá aj z bežných surovín pripraviť niečo "nové". Do každého jedla treba dať lásku a fantáziu, to sú dve najdôležitejšie koreniny... dobrú chuť prajem :-) Môj blog: www.svarechou.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>