Kyslá jahňacia polievka

Zdieľajte recept

Kyslá jahňacia polievka

By 1. júl 2013

  • Prep Time : 15 minutes
  • Cook Time : 60 minutes
  • Yield : 4

Ingrediencie

Postup prípravy

1.
Mäso nakrájame na kocky, zalejeme vodou a dáme variť. Keď voda zovrie, opatrne pozbierame penu.

2.
Zeler, kaleráb, mrkvu a petržlen očistíme a nakrájame na tenké plátky. Vložíme do polievky  spolu s bobkovým listom, rozkrojenou cibuľou, cesnakom. Osolíme a okoreníme.
3.
Kapustu nakrájame na tenké rezance a osobitne uvaríme v osolenej vode. Ryžu uvaríme osobitne v osolenej vode.

4.
Keď je mäso mäkké, polievku precedíme. Žĺtky, kyslú smotanu a citrónovú šťavu rozšľaháme a za stáleho miešania vlejeme do polievky.

5.
Mäso, zeleninu a ryžu vložíme do taniera, zalejeme polievkou a podávame.

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>