NajRecept.sk Mäso Hovädzie mäso Segedínsky gluáš
Segedínsky gluáš
Recept Segedínsky gluáš
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
najrecept    ·   4.6.2013

Segedínsky gluáš

Suroviny
500 g
predné hovädzie mäso
250 ml
kyslá smotana
400 g
kyslá kapusta
1 ks
cibuľa
40 g
masť
mäsový vývar
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
soľ
Postup receptu
Vytlačiť
1. Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Cibuľu nakrájame nadrobno a speníme na masti. Primiešame mäso a opražíme. Osolíme, okoreníme a poprášime červenou paprikou. 2. Pridáme nakrájanú kyslú kapustu, podlejeme vývarom a dusíme domäkka. Nakoniec primiešame kyslú smotanu. 3. Podávame s kysnutou knedľou.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár