NajRecept.sk Mäso Bravčové mäso Maďarský guláš
Maďarský guláš
Recept Maďarský guláš
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
najrecept    ·   8.6.2013

Maďarský guláš

Suroviny
400 g
hovädzie mäso
60 g
údená slanina
1 ks
červená paprika
2 PL
paradajkový pretlak
3 ks
cibuľa
2 ks
mladá cibuľka
1 PL
mať
mäsový vývar
1 KL
sladká mletá červená paprika
1 KL
štipľavá paprika
mleté čierne korenie
soľ
Postup receptu
Vytlačiť
1. Slaninu nakrájame na malé kocky a opražíme na masti. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a opražíme dozlata. Mäso umyjeme, nakrájame na malé kúsky, primiešame k cibuli a za stáleho miešania opražíme. 2. Osolíme, okoreníme a odstavíme. Pridáme sladkú a štipľavú papriku, podlejeme mäsovým vývarom, pridáme paradajkový pretlak a udusíme domäkka. 3. Počas dusenia podlievame vývarom. Hotové ozdobíme mladou cibuľkou a červenou paprikou nakrájanou na kolieska 4. Podávame s knedľou alebo opečeným toastovým chlebom.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár