NajRecept.sk Zavaraniny Džemy a marmelády Baklažánová nátierka
Baklažánová nátierka
Recept Baklažánová nátierka
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Katka    ·   8.5.2013

Baklažánová nátierka

Suroviny
2 ks
baklažán
1 ks
cibuľa
3 ks
paradajka
čierne korenie
soľ
1 ks
citrónová šťava
3 KL
majonéza
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Baklažány umyjeme, a vložíme v šupke upiecť do trúby.
  2. Pečieme vo vyhriatej trúbe cca 20 minút.
  3. Zatiaľ posekáme cibuľu a paradajky nadrobno.
  4. Vyberieme upečený a hnedý baklažán z rúry, prerežeme a vyškrabeme dužinu.
  5. Dužinu pokrájame na drobné kúsky, pridáme paradajky, cibuľu a necháme v sitku odtiecť šťavu.
  6. Potom pridáme citrónovu šťavu, korenie a soľ s majonézou a dostaneme výbornú pomazánku!
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár