NajRecept.sk Polievky Boršč
Boršč
Recept Boršč
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
najrecept    ·   14.2.2013

Boršč

Suroviny
250 g
hovädzie mäso
200 g
bravčové mäso
200 g
údené mäso
250 ml
kyslá smotana
150 g
paradajky
200 g
hlávková kapusta
1 ks
mrkva
1 ks
petržlen
1 ks
zeler
200 g
červená repa
ocot
čierne mleté korenie
soľ
Postup receptu
Vytlačiť
1. Mäso umyjeme a nakrájame na malé kocky.  Do studenej vody variť najskôr hovädzie a údené mäso spolu s červenou repou nakrájanou na rezance. Neskôr pridáme nakrájané bravčové mäso, osolíme a uvaríme domäkka. 2. Pridáme na rezance nakrájanú kapustu a zeleninu. Nakoniec osolíme, okoreníme a okyslíme, ale len vtedy, ak sme použili čerstvú hlávkovú kapustu. 3. Podávame s kyslou smotanou a chlebom.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár